Vihkisormus putosi viemäriin heti häiden jälkeen – palokunta pelasti päivän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni pyrkii pitämään vihkisormuksestaan sen verran hyvää huolta, ettei se pääsisi hukkumaan ainakaan heti häiden jälkeen. Erään epäonnekkaan amerikkalaissulhasen sormus kuitenkin päätyi viemäriin, vaikka häät olivat hädin tuskin ohi. Onneksi apuun saapui paikallinen palokunta.

Anthony Serritella oli juuri mennyt naimisiin lauantai-iltapäivänä, kun hän estteli vihkisormusta ystävälleen. Sormus lipesi hänen otteestaan ja putosi suoraan alapuolella olleeseen viemäriin. Serritellan täytyi hälyttää paikalle palokunta.

ABC 7 -uutissivuston mukaan pelottomat palokunnan työntekijät sukelsivat viemäriin ja löysivät sormuksen. Serritella kertoo arvatenkin olevansa erittäin kiitollinen heiltä saamastaan avusta. Sormuksen ja mahdollisesti miehen liiton lisäksi palokunta pelasti myös osan sulhasen sukuhistoriaa, sillä sormus kuului aikaisemmin hänen isälleen.