Temptation Islandin Jenna kurvikkaana aurinkolomalla: ”Kyllä täällä tarkenee”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoisen Temptation Island Suomi -realitysarjan sinkkuna ohjelmaan osallistunut 26-vuotias helsinkiläinen Jenna Hartikainen nousi jo ennakkoon esiin osallistujien joukosta, mutta varsinaisessa ohjelmassa häntä hädin tuskin nähtiin. Jennan seuraajat saavat kuitenkin edelleen nähtäväkseen tyylikkäitä kuvia sosiaalisessa mediassa.

Nyt Jenna on suunnannut aurinkolomalle Kanariansaarille, jossa hän on käväissyt myös purjentimassa Atlantin aalloilla. Tuoreessa kuvassaan kurvikas kaunotar poseeraa keltaisissa biksuissa purjeveneen kannella.

Perheestä ja hyvästä työstä haaveileva näyttävä brunette Jenna viittasi jo ennakkoon Temptation Islandin sinkkujen sloganeissa koronakriisiin. Hän nimittäin totesi: ”Nyt ku on tää korona, me ollaan kaikki täällä ihan horona”. Tästä lausahduksesta hänet muistetaan yhä edelleen. Pintakäsittelijän ja baarimikon töitä tekevä Jenna on kuitenkin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.