Ariana Granden tiukka toppi paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisi pidätti taannoin Ariana Granden Los Angelesissa sijaitsevan kodin ulkopuolelta miehen, joka oli uhkaillut vartijaa veitsellä. Poptähti on kertonut oikeudessa miehen uhkailleen myös hänen henkeään, joten laulaja haki miehelle lähestymiskieltoa, jonka oikeus myös määräsi.

Tällä kertaa Ariana Grande poseeraa sosiaalisessa mediassa näyttävässä kuvasarjassa, jossa hänellä on yllään erittäin tiukka hopeanvärinen toppi. Asuvalinta ei välttämättä peittänyt aivan riittävästi, joten varsinkin Granden miespuoliset fanit ovat riemastuneet kuvasarjasta. Taannoin Ariana joutui häirikön piinaamaksi, ja se ymmärrttävästi järkytti myös poptähden elämää.

– Pelkään henkeni puolesta ja perheeni turvallisuuden puolesta miehen uhkausten vuoksi. Pelkään, että ilman lähestymiskieltoa Brown tulee kotiini jatkossakin ja yrittää vahingoittaa tai murhata minut tai perheenjäseniäni, Ariana Grande kommentoi aiemmin lähestymiskieltoon määrättyä ahdistelija.