Näyttelijä Ryan Reynolds amerikkalaisille: ”Muuttakaa mieluummin Suomeen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen näyttelijä Ryan Reynolds on ollut viime vuosina kiireinen mies, mutta äskettäin hän kertoi aikovansa pitää hieman lomaa näyttelemisestä Spirited-elokuvan kuvausten päättymisen myötä. Ennen lomailuaan mies on kuitenkin vieraillut vielä Jimmy Kimmelin suositun keskusteluohjelman vieraana. Samalla hän viittasi odottamattomalla tavalla Suomeen.

Reynolds kommentoi yhdysvaltalaisten jatkuvia kommentteja siitä, että hallituksen toimintaan kyllästyneet amerikkalaiset ovat ilmoittaneet muuttavansa Kanadaan. Suosikkinäyttelijä on kuitenkin asiasta toista mieltä ja vetoaa, etteivät amerikkalaiset muuttaisi Kanadaan. Sen sijaan hän esittää heille uutta kohdemaata, eli Suomea.

– Teidän täytyy lopettaa sen julistaminen, että aiotte muuttaa Kanadaan, jos olette vihaisia Yhdysvalloille. Tiedän, että olemme ystävällisiä, mutta Kanada ei ole teidän turvatalonne. Päästämme hädin tuskin kanadalaisia enää maahamme. Valitkaa siis joku toinen kohde. Olen kuullut, että Suomessa on kaunista tähän aikaan vuodesta, Ryan Reynolds kertoo Jimmy Kimmelin ohjelmassa.

Ryan Reynolds on tämän vuoden aikana nähty jo kahdessa pitkässä elokuvassa, ja loppuvuodesta ensi-iltansa saa vielä Netflix-elokuva Red Notice. Siinä hänne rinnallaan nähdään Dwayne Johnson ja Gal Gadot. Reynoldsin tuorein elokuva oli elokuussa ensi-iltansa saanut toimintakomedia Free Guy.