Kuningatar Elisabetin sairausloma jatkuu – venäytti selkänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitsija, kuningatar Elisabet II määrättiin kahden viikon pituiselle sairauslomalle. Nyt sairauslomaa on jatkettu venähtäneen selän vuoksi. Hän joutui jo aiemmin perumaan työtehtäviään sairausloman vuoksi.

Kuningatar Elisabetin oli tarkoitus osallistua veteraanien ja kaatuneitten muistopäivän tilaisuuteen sunnuntaina 14. marraskuuta. Kuningattaren kerrottiin olevan syvästi pettynyt seremonian peruuntumisesta hänen kohdallaan. Kuningatarta on aiemmin kielletty ratsastamasta ja nauttimasta alkoholia.

Kolme päivää sairausloman aloittamisen jälkeen kuningatar nähtiin ajelemassa vihreällä Jaguarillaan pitkin Windsorin linnan puistoja. 95-vuotias kuningatar on sen jälkeen vieraillut minilomalla Sandringhamissa.

Selän venäytys ei liity aiempaan sairauslomaan. Kyseessä ei myöskään ole koronavirus. Hän on maailman pisimpään vallassa ollut monarkki ja istunut vallassa ensi vuonna yhteensä 70 vuotta, Mirror uutisoi.