Rockfesteille hulppea tähtikaarti – vuosien 2020 ja 2021 liput vaihdettava pian uusiin

Festarit Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyvinkään lentokentällä torstaista lauantaihin 2.-4.6.2022 vietettävä Rockfest julkisti ison kasan uusia esiintyjiä ja päiväkohtaisen ohjelman. Samalla avautui myös päiväkohtaisten lippujen myynti. Vuosien 2020 ja 2021 lippujen vaihto- ja palautusmahdollisuus päättyy 30. marraskuuta 2021.

Rockfestissä esiintyvät tulevana suvena rock-legenda Iron Maiden, saksalainen hard rock -mammutti Scorpions, Dave Mustainen johtama jenkkiyhtye Megadeth, skottiyhtye Biffy Clyro ja kotimaamme vientiylpeys, sinfonisen metallin kärkiairue Nightwish. Tarjontaa täydentävät yhdysvaltalainen heavy metal -kategorian yhtye, Zakk Wylden tähdittämä Black Label Society.

Lisäksi esiintyjäkaartissa on pitkästä aikaa Suomessa nähtävä deathia, thrashia ja hardcorea taidokkaasti sekoitteleva Heaven Shall Burn, Iron Maiden -basisti Steve Harrisin British Lion -yhtye ja Behemoth-nokkamiehen perustama country- ja bluesprojekti Me And That Man. Norjalaista verta festareilla edustavat stonerpunk-kokoonpano Bokassa ja toukokuussa uuden EP:n julkaissut Kvelertak.