United Airlines aloitti alkoholitarjoilun – oli tauolla pandemian ajan

Matkailu · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen lentoyhtiö United Airlines on tiedottanut, että yhtiö ottaa vahvojen viinojen alkoholitarjoilun takaisin lentokoneiden valikoimiin. Juomat olivat pannassa pandemian ajan. Nyt lentoyhtiö voi tarjoilla täyttä menua matkustajille myös turistiluokassa tarpeeksi pitkillä lennoilla.

Vahvat alkoholijuomat otettiin tarjontaan runsaan asiakaspalautteen seurauksena. Alkoholilla on ollut aiemmin osuutta lukuisiin järjestyshäiriöihin lennoilla. Ihmisten käyttämät kasvomaskit ovat kuitenkin suurin syy alkoholittomuuteen, CNN uutisoi.

Yhdysvalloissa on muutama muu lentoyhtiö, jotka ovat kieltäneet alkoholitarjoilun. American Airlines on tiedottanut, että yhtiö aloittaa viinojen tarjoilun vasta tammikuussa maskipakon poistuessa. Southwest Airlines puolestaan ilmoittaa, että se jatkaa alkoholin myyntikieltoa ensi vuodelle.