Niko Saarinen paljasti suhteensa aikuisviihteeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen juontaja ja realityjulkkis Niko Saarinen on paljastanut Run**arin ystäväkirja -podcastissa katsovansa aikuisviihdettä päivittäin. Hän kertoo tavan kuitenkin aiheuttaneen hänelle ongelmia etenkin uusien tuttavuuksien kanssa.

– Kun olen jonkun ihmisen kanssa, se ei välttämättä enää tunnu miltään, kun mulla on päässä joku sellainen saa**nan por**fantasia, Saarinen kertoo Ina Mikkolalle podcastissa.

Hän ei kuitenkaan usko, että aikuisviihteen katsominen olisi ongelmallista suhteiden muodostamisen kannalta. Hän kertoo nauttivansa siitä suunnattomasti ja pitää sitä myös esileikkinä. Avoimesti homoseksuaali Niko Saarinen on yrittänyt rakastella itseään myös ilman aikuisviihteen synnyttämää kiihottuneisuutta.