Kiira Korvesta eronnut Arthur Borges seurustelee nyt tennistähden kanssa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kilpauransa päättänyt suomalainen taitoluistelija Kiira Korpi erosi kesäkuussa silloisesta aviomiehestään Arthur Borgesista. Nyt suomalais-espanjalainen Borges on on löytänyt rinnalleen uuden urheilijatähden.

Arthur Borges seurustelee nykyään espanjalaisen Garbiñe Muguruzan kanssa. Muun muassa vuoden 2017 Wimbledonin voittanut Muguruza on nimetty tämän hetken kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi lajissaan. 28-vuotias urheilija voitti keskiviikkona WTA-mestaruuskilpailun finaalin Borgesin kannustaessa yleisössä.

Borges ja Muguruza nähtiin Women’s Tennis Blog -sivuston mukaan läheisissä tunnelmissa palkintoseremoniassa. Borges työskentelee nykyään Tom Ford -muotitalon mittatilaussuunnittelijana. Hän ja Kiira Korpi ehtivät olla ennen kesäkuista eroaan naimisissa 11 vuoden ajan.