Juuri nyt: Tampereen uusi areena on Nokia Arena

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tampereelle rakennettu areena on nyt virallisesti Nokia Arena. Areena on saanut uuden nimen Nokian kanssa tehdyn sponsorisopimuksen kautta. Areena oli aiemmin Ulos Live ja Tampereen Kannen areena.

– Tampereen Kannen areena ja Nokia ovat tänään allekirjoittaneet viisivuotisen yhteistyösopimuksen sisältäen option viiden vuoden jatkosopimuksesta. Sopimuksen myötä joulukuussa 2021 valmistuva areena on tästä päivästä alkaen Nokia Arena, yrityksestä tiedotetaan.

Monitoimiareena avataan joulukuussa. Areena sai viime vuonna nimen Uros Live oululaisen Uros-konsernin kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen myötä. Nimi aiheutti runsaasti kohua ja lopulta konsernin saama negatiivinen julkisuus sekä taloussotkut lopettivat yhteistyön.

Elisa ja Nokia rakentavat Nokia Arenalle 5G-verkon, joka luo pohjan tapahtumaelämyksen kehittämiselle ja kattaa sekä tapahtumatuottajille että yleisölle suunnattuja Nokian uusimpaan teknologiaan pohjautuvia 5G-palveluja. Yrituyksen mukaan 5G-teknologian pienempi viive ja kasvanut verkon kapasiteetti tuovat uusia mahdollisuuksia katsojakokemuksen kehittämiseen.