Tässäkö maailman coolein koiranpentu? ”Kun haluat saada kodin ensimmäisenä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa koirien adoptoiminen koirasuojista on yleistynyt nopeasti, ja myös Suomeen on viime aikoina lennätetty koiria runsaasti myös ulkomailta saakka. Esimerkiksi Yhdysvalloissa koiria adoptoidaan uusiin koteihin usein myös suoraan koirasuojista, joissa säilytetään löytökoiria. Ajoittain sellaisiin päätyy myös kokonaisia pentueita. Monissa maissa koiria myydään edelleen myös eläinkaupoissa.

Nyt kohukaunottarena paremmin tunnettu kurvitar Ana Braga on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän esittelee mahdollisesti jopa maailman cooleimman koiranpennun. Se nimittäin makoilee tyylikkäästi häkkinsä etuosassa ja näyttää olevan valmis suuntaamaan uuteen kotiin hetkellä millä hyvänsä. Tällä asennolla se ei jää ainakaan seinäruusuksi.