Räppäri Young Dolph kuoli ammuskelussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen hiphop-artisti Young Dolph on kuollut. 36-vuotias tähti ammuttiin kuoliaaksi kotikaupungissaan Tennesseen Memphisissä keskiviikkona noin kello 13 paikallista aikaa. Young Dolph oli ostamassa keksejä paikallisesta leipomosta, kun häntä kohti ammuttiin ohi ajaneesta autosta.

CNN-uutissivuston mukaan viranomaisilla ei toistaiseksi ole tiedossa epäiltyjä tapaukseen liittyen. Memphisin poliisipäällikkö Cerelyn Davisin mukaan ammuskelu on esimerkki kaupunkia ja koko Yhdysvaltoja viime aikoina koetelleesta ampuma-aseväkivallasta. Young Dolph, oikealta nimeltään Adolph Robert Thornton Jr., oli arvostettu nimi Memphisin hiphop-piireissä.

Tähden vuonna 2020 ilmestynyt studioalbumi Rich Slave nousi Billboardin top 200 -listan sijalle viisi. Young Dolph oli saada surmansa jo vuonna 2017 Hollywoodissa tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa. Hän vietti useita viikkoja sairaalassa kärsittyään kolmesta ampumahaavasta. Räppäri kuitenkin kertoi tuolloin, ettei hän ole pelon vallassa elävä ihminen.