Äiti kuvasi lastaan leikkimässä – sitten lelupuput tekivät jotain lapsilta kiellettyä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa nähdään ajoittain kuvia ja videoita hauskoista tilanteista, jotka aikuisten silmissä näyttäytyvät joltain aivan muulta kuin lasten näkökulmasta. Nyt verkossa leviää perheenisän kuvaama video, josta tuli sattumalta hieman odotettua tuhmempi. Tosin vain hauskalla tavalla.

Rob Morrowin vaimo kuvasi noin kolmevuotiasta poikaansa ihastelemassa paristokäyttöisen lelupupun menoa, kun lapsi heitti kädessään olleen pehmopupun maahan vatsalleen. Pian tämän jälkeen paristokäyttöinen sätkivä lelupupu pyörähti lattialla siten, että se päätyi jyystämään maahan heittyä pehmopupua. Lapset tuskin ymmärsivät miksi heidän äitinsä nauroi videoita kuvatessaan. Sittemmin videosta on tullut nettihitti.

@robmorrow52

♬ original sound – Rob Morrow