Nainen rakastui linnakundiin: ”Hyvä jätkä, joka teki tyhmiä juttuja”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jopa sarjamurhaajat saavat naisilta rakkauskirjeitä vankilaan. Esimerkiksi edemennyt joukkomurhaaja Charles Manson sai kymmeniätuhansia rakkauskirjeitä. Puhutaan Bonnie ja Clyde -syndroomasta, eli hybristofiliasta, mikä saa ihmiset rakastumaan raakoihin rikollisiin, kuten raiskaajiin, murhaajiin tai kiduttajiin.

Kolmekymppinen Britnee on vastikään eronnut yli kymmenen vuoden avioliitostaan. Hän löysi yllättäen uuden rakkauden vankien treffisivustolta. Hän toivoo, että pääsisi pian koskemaan 34-vuotiasta kullanmuruaan, Michaelia, joka suorittaa parhaillaan tuomiotaan 1.600 kilometrin päässä Britneestä.

Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuva Britneen perhe ei ole innoissaan hänen uudesta rakkaudestaan. Michael on tuomittu telkien taakse törkeän pahoinpitelyn avustamisesta. Britnee puolustaa rakastaan, että hän on hyvä mies, joka on hölmöillyt. Hänen mukaansa jokainen ansaitsee toisen mahdollisuuden.

– Hän tulee todistamaan teille kaikille, että on oikeasti hyvä mies. Haluan vain päästä koskemaan häntä, haluan halata häntä, Britnee vakuuttaa perheelleen saadessaan heiltä huolestuneen reaktion rakkauteen.