Nicole Kidman nauraa omalla kustannuksella – hulvaton meemikuva someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Nicole Kidman on monista suurista elokuvarooleista tunnettu. Viime aikoina Kidman on myös näytellyt HBO-kanavan esittämissä draamasarjoissa. Ensin nainen nähtiin Big Little Lies -sarjassa, joka sai paljon tunnustusta kahden tuotantokauden jälkeen. Nyt Kidman on näytellyt The Undoing -draamatrillerissä, jossa toista pääosaa näytteli Hugh Grant.

Nicole Kidmanin esittämä Grace Frasierin rooli The Undoing -sarjassa on saanut paljon ihastelua osakseen. Etenkin roolihahmon paksut ja kiharat hiukset ovat aiheuttaneet keskustelua, ja osa on ollut sitä mieltä, että peruukki oli epäuskottavan näköinen 53-vuotiaalla naisella.

Nyt Nicole Kidman jakoi omalla Instagram-kanavallaan hauskan meemin, joka tähden esittämästä roolihahmosta on tehty. Kuvassa hiuksia on paisuteltu entisestään ja ne täyttävät koko ruudun. Kidmanin mielestä kuva on ollut niin huvittava, että hän on päättänyt itsekin jakaa sen seuraajiensa iloksi.