Hauska idea käsityöharrastajille – tee villasukista jalkaa syöviä elukoita

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Villasukat kuuluvat talvikuukausiin. Viime vuosina on ollut muotia pukeutua koristeellisiin villasukkiin, joissa on pitkät varret. Nyt netissä leviää kuvia sukista, jotka on tehty muistuttamaan jalkaa syövää krokotiilia, dinosaurusta tai muuta eläintä.

Koronaviruspandemia on kannustanut ihmisiä harrastamaan käsitöitä ennätyksellisen paljon. Norjalaisten villapaitojen lisäksi puikoissa valmistuu neulomalla lapasia, villasukkia, kaulaliinoja ja pipoja. Seuraavana villasukkavillityksenä voidaan pitää sukkia, jotka esittävät erilaisia eläimiä.

Keräsimme ideakuvia Instagramista. Taitava tekee sukat virkkaamalla tai neulomalla, toiset voivat pyytää kätevää käsityöntekijää tekemään heille sellaiset. Hauska idea ja nämä ehtivät vielä hitaammaltakin neulojalta sopivasti pukinkonttiin.