Tubettaja Herbalisti: ”Aloitin matkan kohti parempaa mielenterveyttä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kouvolasta kotoisin olevalla tubettaja Herbalistilla, eli Juuso Karikuusella, on 416.000 tilaajaa Youtubessa. 28-vuotias mies on kertonut luvanneensa alkuvuodesta jättää alkoholin ja tavoitella parempaa mielenterveyttä. Hän on panostanut hyvinvointiinsa ja työhönsä.

– Alkuvuodesta päätin olla 365 päivää täysin ilman alkoholia, otin oman kaupallisen myynnin haltuun ja päätin myös, että haluan antaa enemmän aikaa ystäville ja kavereille. Vielä ehkä liian aikaista sanoa, mutta tähän mennessä olen onnistunut näissä loistavasti, hän sanailee Instagramissa.

– Prioriteetit on mennyt uusiksi. Synttärilahjana itselleni aloitin myös viimein matkan kohti parempaa mielenterveyttä ja kävin viimein lääkärin puheilla. En oo muuten koskaa aikaisemmin saanu monivalintakokeesta näin paljon pisteitä. Tietäjät tietää.

Hän tietää, että ahdistuneisuus ei ole ikuista, eikä se saa olla jokapäiväistä. Hän kertoo, että itsearvostus on löytymässä ja hän on viimein ymmärtänyt, että hänellä itsellään on väliä.