Snoop Dogg konsertoi Helsingissä – mukana muitakin hiphop-tähtiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphopin pitkän linjann suurnimiin lukeutuva Snoop Dogg saapuu esiintymään Suomeen ensi vuonna. Snoop Dogg esiintyy Helsingin Jäähallissa 5. syyskuuta 2022 osana I Wanna Thank Me -maailmankiertuettaan. Snoopin lisäksi lavalla nähdään muitakin hiphop-tähtiä.

Mukana ovat muun muassa Yhdysvaltojen länsirannikon rap-legenda Warren G, Daz Dillingerin ja Kuruptin muodostama Tha Dogg Pound ja Detroitista ponnistava kokoonpano D12. Liput Snoop Doggin konserttiin maksavat 69 euroa. Ne saapuvat myyntiin Ticketmasteriin perjantaina 26. marraskuuta kello 11. Konsertti on osa Weekend-festivaalin 10-vuotisjuhlavuoden erityiskattauksia.

– Meillä on uusi lokaatio ja myös aiempiin vuosiin verrattuna monipuolisempi artistikattaus. Tulemme myös järjestämään Weekend Festivalin 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi erilaisia tapahtumia. Tämä Snoop Doggin konsertti on yksi niistä. Haluamme tarjota pitkän tauon jälkeen ennennäkemättömän vuoden – sitä on varmasti odotettu, kertoo Weekend Festivalin uusi Festival Director Martin Mustonen tiedotteessa.