Charly Jordan järjesti pakarashow’n somessa – fanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Tänä syksynä Charly on poseerannut sosiaalisen median kuvissaan usein niukoissa asuissa ja jopa meikittömänä.

Nyt Jordan nähdään poseeraamassa kahden kuvan kuvasarjassa, jossa hänen tarkoituksensa vaikuttaa olleen pakaroidensa esittely. Seuraajiltaan saaman vastaanoton perusteella kuvat olivat juuri sitä mitä hänen faninsa halusivatkin. Kuvat saivat nimittäin heti suuren suosion.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.