Näistä merkeistä tiedät, että on aika vaihtaa työpaikkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vielä kaksi vuosikymmentä sitten suomalaiset tekivät keskimäärin pitkiä työuria samassa ammatissa ja usein myös samassa työpaikassa. Sittemmin tilanne on muuttunut selvästi, mistä on osoituksena muun muassa ammattiliittojen jäsenmäärän romahdus ja liitoista riippumattomien työttömyyskassojen suosion suuri kasvu. Nykyisin työn halutaan olevan mielekästä ja siksi työpaikan ja myös ammatin vaihtaminen on yleistynyt.

Listasimme nyt videolle viisi merkkiä, joiden mukaan itse kukin voi arvioida olisiko aika vaihtaa työpaikkaa. Kyllästyminen samanlaisiin työpäiviin ja aamuisin ilmenevä haluttomuus lähteä töihin voivat olla merkkejä työpaikan vaihtamisen tarpeesta. Yksi merkeistä voi olla se, ettei työ anna enää onnistumisen tunteita eikä mahdollista henkilökohtaista kehittymistä.