Spider-Man -tähti haluaa uudeksi James Bondiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Daniel Craig nähtiin mestariagentti James Bondin roolissa viimeistä kertaa tuoreessa No Time to Die -elokuvassa. Spekulaatio seuraavasta Bond-näyttelijästä on käynyt kuumana, mutta valintoja roolin suhteen ei ole vielä tehty.

James Bondin rooli kiinnostaa muun muassa Hämähäkkimiestä Marvelin uusissa Spider-Man -elokuvissa näytellyttä Tom Hollandia. 25-vuotiaan brittitähden Marvel-vastanäyttelijä Jacob Batalonin mukaan Holland puhuu asiasta runsaasti.

– Hän puhuu James Bondina olemisesta paljon. Erittäin paljon, Batalon kuvaili GQ-lehdelle.

Bond-tuottaja Barbara Broccolin mukaan seuraava Bond-tähti valitaan aikaisintaan vuonna 2022. Suosikkeja seuraavaksi 007-agentiksi ovat olleet muun muassa Tom Hardy, Idris Elba, Dev Patel, Rege-Jean Page, Henry Cavill ja Tom Hiddleston.