Courtney Stodden uhkeana hämmentävästä kuvassa – povi vei huomion kalkkunalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona maailmanmaineeseen noussut kohujulkkis Courtney Stodden on julkaissut syksyn aikana huolestuttavia kuvia mielenterveydestään. Yleensä päästä varpaisiin tällätty nainen on kertonut karua todellisuutta paniikkihäiriöistä, ahdistuksesta ja masennuksesta.

Taannoin Courtney ilmoitti seuraajilleen ryhtyvänsä 30 päivän sometauolle. Hän kuitenkin rikkoi tauon julistaakseen mielenterveysongelmien tietoisuutta. Nyt kurvikas julkkis poseeraa hieman erikoisessa kuvassa yhdessä kalkkunan kanssa. Samaan aikaan hänen povensa varastaa kuitenkin kaiken huomion.

Aikoinaan yli kolme vuosikymmentä vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin kanssa avioitunut Courtney Stodden on ottanut etäisyyttä pintaliitoelämään. Nainen on keskittynyt omaan hyvinvointiinsa ja tasaisempaan elämänrytmiin. Hän on myös kokeillut päihteetöntä elämää.