Demi Rose lähes nakuna autiomaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa, joille kurvitar jakaa usein rohkeitakin kuvia.

Tällä kertaa Demi Rose poseeraa tyylikkäässä valokuvassa lähes alastomana, sillä hänen rintojensa peittona on pelkät pienet tarrat ja alaosaa peittää lähinnä postimerkkiä muistuttava kangaskaistale. Kuvauspaikaksi Rose on merkinnyt ymmärrettäväksi Mars-planeetan.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.