Missikaunotar Bea Toivonen kylpyammeessa: ”Siitä on jo tovi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2014 Bea Toivonen ei ole viime vuosina juuri paistatellut pintajulkisuudessa, mutta tänä syksynä hän on ollut ajakohtainen osallistuttuaan Selviytyjät-ohjelmaan Karibialla. Pian ohjelmasta putoamisensa jälkeen hän esitteli jo upeaa vartaloaan sosiaalisessa mediassa.

Nyt missikaunotar poseeraa upeassa kuvaparissa kylpyammeessa makoillen. Hänellä on kuvissa yllään näyttävä alusasu ja kuvatekstissä Bea toteaa, että kameran edessä poseeraamisesta on kuulunut jo tovi.

Taannoin Bea kertoi Selviytyjät-ohjelmasta putoamisen harmittaneen kovasti, mutta nauttineensa kovasti suihkusta ja sängystä viikkokausien rannalla asumisen jälkeen. Bea Toivosen äiti Marja Kinnunen-Toivonen kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 1985. Bean isä on taas rallikuski Harri Toivonen.