IS: Royal-suklaapatukat uudistuvat – kaksi makua katoaa kokonaan

Ruoka · Tim Isokivi

Royal-suklaa on ollut tuttu näky suomalaiskauppojen makeishyllyiltä jo 1960-luvulta lähtien. Nyt rakastettu suklaa on uudistumassa, ja samalla kaksi makua katoaa kauppojen valikoimista. Ilta-Sanomien mukaan Royal-patukoiden aikaisemmin eriväriset käärepaperit vaihtuvat punaisiksi.

Kapeat suklaapalat muuttuvat suuremmiksi, ja myynnistä poistuvat valkosuklaakrispi ja rommirusinat -maut. Niiden tilalle tulevat uutuusmaut toffeekrokantti, rapea manteli & merisuola, paahdettu hasselpähkinä ja karpalo & rapea krispi.

– Uudistuksen tarkoitus on päivittää se nykyhetkeen, jossa suomalaisten makumieltymykset, visuaaliset mieltymykset ja jopa arvomaailma ovat melko erilaisia kuin tuotteen synnyn aikoihin 60 vuotta sitten, kommentoi Cloettan Royal-brändistä vastaava tuoteryhmäpäällikkö Niina Lammila.