TE: Slush järjestetään suunnitelmien mukaisesti: ”Edellytämme koronapassia ja maskin käyttöä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Startup- ja teknologiatapahtuma Slush on määrä järjestää jälleen Helsingissä joulukuun alussa. Tapahtuman järjestäjät ovat kertoneet Talouselämä-lehdelle, etteivät Uudenmaan uudet koronarajoitukset vaikuta tapahtumaan.

– Edellytämme jokaiselta tapahtumakävijältä koronapassia ja maskin käyttöä sekä päätapahtumassa että virallisissa sivutapahtumissamme. Tämä on ollut linjamme pitkään, ja näin olemme viestineet tapahtumakävijöillemme alusta saakka, Slushin viestinnästä vastaava Reetta Pesonen kertoo.

Pesosen mukaan tapahtuman kansainvälisille vieraille suoritetaan testejä yhteistyössä Mehiläisen kanssa. Tarjolla on myös pikatestejä ja maskeja rekisteröinnin yhteydessä. Slushin kerrotaan myös panostavan tehostettuun siivoukseen, käsideseihin, ilmastointiin ja korttimaksuihin.

Slush peruttiin vuonna 2020 silloisen koronatilanteen vuoksi. Tänä vuonna tapahtumaan odotetaan noin 8 000 kävijää. Slushin päätapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 1.-2. joulukuuta.