Viisi suomalaisjulkkista ylittää Atlantin purjeveneellä – tämä tiimi on mukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Atlantin yli -sarjassa joukko julkisuudesta tunnettuja suomalaisia purjehtii Atlantin valtameren yli. TV5-kanavalla esitetty sarja saa kolmannen tuotantokauden, jonka kuvaukset ovat juuri alkaneet.

Atlantin yli -sarjan kolmannella kaudella haastavalle matkalle lähtevät tubettaja ja laulaja Sara Forsberg, yrittäjä ja ex-malli Anne Kukkohovi, Duudsonit-tähti Jarno Laasala, Laulaja Pete Parkkonen ja huippukokki Michael Björklund. Kapteenina nähdään toiselta kaudelta tuttu Joel Harkimo.

Tähtikatraan kolme viikkoa kestävä matka alkaa Portugalista, ja sen määränpäänä on Karibian Saint Martin. Uuden kauden tähdet nähtiin jakamassa videotervehdyksen katsojille TV5:n Facebook-sivulla. Atlantin yli -sarjan kolmas kausi nähdään TV5-kanavalla ja Discovery+ -palvelussa syksyllä 2022.