Antti Railio mönkijäturmassa – oli rutkasti onnea matkassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatähti Antti Railio kertoo joutuneensa onnettomuuteen ollessaan luomassa kotipihallaan lunta mönkijällä. Jostain syystä urakka ajautui yllättäen tilanteeseen, jossa hän lensi vauhdikkaasti ajopelin selästä maahan.

– Olkaa varovaisia pihatöissä, lensin tänään kaaressa mönkijän selästä mutta oli onni onnettomuudessa ja mitään ei murtunut, Antti Railio kirjoittaa.

Kaikeksi onneksi hän ei siis loukkaantunut vakavasti. Parhaillaan Railio tekee kiertuetta kirkkokonserttien merkeissä, ja onnettomuus ei ainakaan tällä tietoa vaikuta konsertteihin.

Laulaja Antti Railio tuli tunnetuksi vuonna 2007 Idols-laulukilpailusta. Hän voitti Voice of Finland -laulukilpailun kuitenkin vasta kuusi vuotta myöhemmin. Sittemmin mies nähtiin myös Suurin pudottaja -ohjelmassa. Railio avioitui taannoin Siiri-vaimonsa kanssa ja pariskunta sai sittemmin myös perheenlisäystä.