Donald Trumpilla taekwondon musta vyö – ei ole koskaan edes harjoitellut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Korealainen kamppailulaji taekwondo on vuosituhansia vanha laji. Siinä määritellään osaamisen taso vyön värin perusteella. Suurmestari saa mustan vyön – ja Donald Trump. Yhdysvaltojen entinen presidentti Donald Trump sai äsken taekwondon mustan vyön. Presidentti sai vyön Etelä-Koreassa toimivan maailman taekwondo-päämajan Kukkiwonin presidentti Lee Dong-supilta.

Kyse on pelkästä kunnianosoituksesta, sillä Trump ei ole harjoitellut kertaakaan lajia elämänsä aikana. Daily Mail kertoo Trumpin luvanneen pitää korkea-arvoista tunnusta astuessaan takaisin Yhdysvaltain kongressiin tai silloin, kun tekee paluun Valkoiseen taloon.

Donald Trump toivoi pääsevänsä näkemään taekwondoryhmän esityksen lajin monipuolisuudesta. Kukkiwon painotti sosiaalisessa mediassa, että tapaamisessa ei ollut kyse politiikasta.