NOFX Turkuun – ensi kesän punkfestivaaleilla vaikuttava esiintyjäkaarti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Punkrockiin ja skatepunkiin keskittyvä Punk  In  Drublic -festivaali järjestetään kesällä Turun Linnapuistossa keskiviikkona 8. kesäkuuta. Tapahtuma siirrettiin vuoteen 2022 koronaviruspandemian vuoksi.

Punk in Drublicin itseoikeutettuna pääesiintyjänä nähdään NOFX (US), jonka keulahahmo Fat Mike on myös ideoinut koko festivaalikiertueen konseptin. Festivaalin toinen kärkinimi on ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva punkrockin superkokoonpano Me First and The Gimme Gimmes (US), jossa on vuosien aikana vaikuttanut lukuisia tuttuja kasvoja esimerkiksi NOFX:n, Lagwagonin ja Bad Religionin riveistä.

Uudet festariliput ovat tulleet myyntiin. Myös tapahtuman alkuperäiset liput ovat voimassa kesän 2022 festivaaleilla. Esiintyjäkaartissa on kaikkineen NOFX (US), Me First and The Gimme Gimmes (US), Face to Face (US), Talco (IT), The Bombpops (US), Days N’ Daze (US), Anal Thunder ja bändejä lisätään talven aikana.