Ohhoh, Britannian liikenneministeriön sivulle ilmestyi aikuisviihdettä

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian liikenneministeriö DfT:n verkkosivuilla torstaina vierailleita saattoi odottaa melkoinen yllätys, sillä tavanomaisten liikennetilastojen ja liikentoimintasuunnitelmien tilalle oli ilmestynyt kovaa aikuisviihdettä.

Aikuisviihdettä oli ilmestynyt liikenneministeriön sivuston tilastoille tarkoitetulle charts.dft.gov.uk-alasivustolle. Daily Mail -lehden mukaan DfT on ilmoittanut, ettei osio ole ollut yleisessä käytössä. Sivu on sittemmin poistettu lopullisesti liikenneministeriön verkkosivuilta.

Aikuisviihteen ilmestymisen liikenneministeriön palveluun huomasi ensimmäisenä The Crow -sivusto. Sen mukaan joku oli saattanut muuttaa sivun nimipalvelimen ohjaamaan tilastojen sijaan ulkopuoliselle verkkosivustolle. Toistaiseksi tiedossa ei ole, kuka on tempauksen takana ja oliko kyseessä tahallinen teko vai vahinko.