Nelli Matula kylvyssä – julkaisi kuvan somessaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-lauluntekijä Nelli Matula yllätti taannoin seuraajansa paljastamalla olevansa myös lahjakas pukusuunnittelija ja -valmistaja. Popkaunotar poseerasi itse tehty asu yllään serkkunsa Toscanassa järjestetyissä häissä.

Tällä kertaa Nelli on yllättänyt sosiaalisen median seuraajansa julkaisemalla sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään kylvyssä. Kuvan yhteydessä Matula paljastaa miten hän latautuu, ja osa sitä ovat kylvyn.

– Mun latautuminen on kylpyjä, tuoksukynttilöitä, viiniä ja omaa aikaa. Tein pari kuukautta sitten itelleni soittolistan, jossa on ihan täydellinen mood mun hemmotteluhetkiin. Näin viikonlopun kynnyksellä aattelin, et teki voisitte nauttia siitä! Tässä linkki jos kiinnostaa, Nelli Matula kirjoittaa.