Povipommin vartalo kuin sarjakuvahahmolla – kuvat vetävät hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Itävallan pääkaupunki Wienissa asuva Kitty Ink on kauneusleikkauksiin koukussa oleva tatuointitaiteilija. Nainen rakastaa roolileikkejä ja erilaisilla asuilla shokeeraamista. Nyt hän on pukeutunut tunnettuihin hahmoihin ja esittelee pukuloistoaan Instagramissa.

Goottihenkinen glamourmalli yhdistelee normaalisti vaaleanpunaista ja glitteriä rokkaavaan rouheaan tyyliin. Nyt nainen on kuitenkin pukeutunut Jessica Rabbitiksi, Harley Quinniksi ja Minni Hiireksi. Asut eivät sovellu lastenkutsuille, vaan ne edustavat lähinnä aikuisviihteeseen sopivaa cosplay-tuotantoa.

Olemme kertoneet 46-vuotiaan Kitty Inkin rakastavan omintakeista ulkonäköään. Hän käyttää runsaasti meikkiä ja paljastavia asuja. Huulten lisäksi hänen rintojaan on täytetty sekä tehty rasvaimuja vartaloon.