DJ Madds nousi uima-altaasta – kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee usein rohkeita kuvia.

Sosiaalisessa mediassa viime aikoina hieman tavallista vähemmän materiaalia julkaissut kaunotar on nyt paljastanut miten hän nousi paratiisimaisella rannalla hotellin uima-altaasta. Las Ventanas al Paraison upea lomakohde sijaitsee Meksikossa, jossa Madds on viime aikoina viihtynyt lomailemassa.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.