Jessica Alves uhkeana rannalla – näky loksautti jokaisen leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elämästään naisena nauttivan Jessica Alvesin unelmana on löytää rakkaus. Tämä ei varmaankaan ole ongelma ainakaan hänen valokuviensa perusteella. Hän on kuin puhjennut kukkaan tämän vuoden aikana, sillä massiivinen muodonmuutos näyttää olevan valmis.

Noin miljoona euroa ulkonäköönsä vuosien aikana käyttänyt Jessica Alves tunnettiin aiemmin Ihmis-Keninä, kunnes tuli kaapista. Brasilian Sao Paulossa asuva kohujulkkis nähdään nyt poseeraamassa rannalla, jossa hän esitteli leikeltyjä muotojaan. Silikonilla ja monilla operaatioilla on saatu aikaan kasvot ja vartalo, joka ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi tässäkään kuvaussessiossa.

Jessica Alves on esiintynyt viime aikoina runsaasti kameran edessä, sillä hän haluaa ymmärrettävästi koko maailman näkevän haastavien leikkaustensa tuloksia. Kauneus- ja lihavuusleikkaukset ovat ulkonäön lisäksi auttaneet häntä löytämään myös paremman itsetunnon.