Kanye West sai kiukkukohtauksen kesken esityksen: ”Minun pitäisi olla kotona”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alkuvuodesta Kim Kardashianista eronnut Kanye West on nyt alkanut kampanjoimaan omaa avioeroaan vastaan. Mies väittää, että hän ei ole nähnyt eropapereita, eikä ole siten eronnut seitsemän vuoden avioliitostaan. Nyt hän on puhunut aiheesta julkisesti.

– En anna viihdelehtien kirjoittaa elämäni käsikirjaa. En anna tuotantoyhtiöiden käsikirjoittaa perhettäni. Olen pastori omassa kodissani, West puhui kiitospäivän tapahtumassa Los Angelesin Skid Row’ssa Page Sixin mukaan.

Hän myönsi tehneensä virheitä, mutta ei silti anna muiden määritellä hänen omaa elämäänsä. Kim Kardashian on parisuhteessa nykyisin koomikko Pete Davidsonin kanssa. Tämä tuntuu olevan vaikea paikka Kanye Westille, jolla on neljä yhteistä lasta Kimin kanssa. Mies oli viime vuodet paljon poissa kotoa ja kärsi vakavista mielenterveysongelmista.