Marttojen jouluteema sopii monelle – hengitä ja nauti jouluntunnelmasta

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vuonna 1899 perustettu Marttaliitto, eli Martat, on suomalainen kotitalousneuvontaa tarjoava kansalaisjärjestö. Liiton toimijat ovat perheiden ja kotien hyvinvoinnin sekä sujuvan arjen asiantuntijoita. Nyt Martat antavat jokaiselle suomalaiselle synninpäästön jouluun liittyvästä suorittamisesta.

– Tämän joulun teema on kohtuullisuus. Sytytetään kynttilät siis vain toisesta päästä. Kehotamme laskemaan rimaa jouluvalmisteluissa. Hengitä ja nauti jouluntunnelmasta itsellesi sopivin tavoin, Martat vinkkaa Instagramissa.

Joulumieli syntyy yhdessä olemalla ja hetkestä nauttimalla. Kannattaa olla läsnä ja tehdä vain tarpeellinen. Rentoutunut ja hyvinvoiva äiti tuottaa lapsille enemmän jouluiloa kuin stressaantunut ja työtaakan alla suorittava. Joulu on ilon ja koko perheen juhla, josta tulee nauttia täysin rinnoin.