Mies salamatkusti lentokoneen laskutelineessä – löytyi elossa koneen laskeuduttua

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

American Airlines -lentoyhtiön matkustajakoneen kätköistä löydettiin taannoin salamatkustaja. 26-vuotias mies oli piilotellut koneen laskutelineelle tarkoitetussa tilassa koko kaksi tuntia ja 50 minuuttia kestäneen lennon ajan.

American Airlinesin lento 1182 Guatemalasta laskeutui Miamin kansainväliselle lentokentälle Yhdysvaltojen Floridaan lauantaina. Vasta koneen laskeuduttua viranomaisille paljastui, että koneen pyöräkuilussa oli piilotellut elävä mies. Hänet otettiin kiinni tulli- ja rajavartiolaitoksen työntekijöiden toimesta.

CNN-uutissivuston mukaan mies toimitettiin kiinnioton jälkeen paikalliseen sairaalaan lääkärintarkastusta varten. Yhdysvaltojen tulli- ja rajavartiolaitos kuvailee tiedotteessaan tekoa erittäin vaaralliseksi, ja kertoo tapauksen tutkinnan olevan edelleen käynnissä.