Mikko Leppilampi jättää Tanssii tähtien kanssa -ohjelman: ”Kaikella on aikansa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkijuontaja ja näyttelijä Mikko Leppilampi on tullut tänäkin syksynä tutuksi televisiosta muun muassa huippusuositun Tanssii tähtien kanssa -ohjelman isäntänä. Vappu Pimiän kanssa ohjelmaa jo pitkään juontanut Leppilampi on nyt kertonut jättävänsä ohjelman. Kymmenen tuotantokautta on johtanut siihen, ettei suosikkijuontajalla ole enää uutta annettavaa. Hän kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa.

– Haikein, mutta kuitenkin kirkkain mielin kiitän koko Tanssii tähtien kanssa -perhettä ja Teitä katsojia kaikista näistä kymmenestä kaudesta. Rakastan tätä ohjelmaa ja sen tekemistä. Kymmenen kautta on pitkä aika ja koen vahvasti, ettei minulla vaan yksinkertaisesti ole tähän positioon enää hirveästi enempää annettavana. Kaikella on aikansa ja intuitio sanoo, että nyt on minulle oikea aika tehdä tilaa seuraaville asioille elämässä, Mikko Leppilampi kertoo.

– Uskon, että muutos on mahdollisuus, ei pelkästään itselleni, vaan myös ohjelmalle. Sydämeni palaa taiteelliselle ilmaisulle ja haluan jatkossa syventää tekemistäni siihen suuntaan. Minulle on myös tärkeää, että saan tehdä tämän päätöksen omin ehdoin, hymyssä suin ja kiitollisena. Suuresti ihailemaani ajattelijaa Fievel-hiirtä lainatakseni, ”never say never,” eli katsotaan mitä tulevaisuus tuo, mutta nyt näin. Kiitos. Kiitos. Kiitos, Leppilampi lopettaa tunteikkaan viestinsä.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman lisäksi Mikko Leppilampi on nähty useissa elokuvissa ja muissa rooleissa jo vuosikymmenten ajan.