James Bond murskasi ennätyksen – kaikkien aikojen tuottoisin ulkomainen elokuva Suomessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Korona-aika ei vaikuta vähentäneen suomalaisten halukkuutta nähdä tuorein James Bond -elokuva. Syyskuussa ensi-iltansa saanut 007 No Time to Die on rikkonut lippuluukuilla ennätyksen teatterikierroksensa aikana.

007 No Time to Die on tuottanut suomalaisten elokuvateattereiden lippuluukuilla jo yli yhdeksän miljoonaa euroa. SF Studios -yhtiön mukaan elokuva on noussut kaikkien aikojen tuottoisimmaksi ulkomaiseksi elokuvaksi Suomessa. Se päihitti esimerkiksi edellisen Bond-elokuvan Spectren, Titanicin ja Star Wars: The Force Awakensin.

Lipputuloista huolimatta 007 No Time to Die ei ole ainakaan vielä ylittänyt katsojaluvuissa edellisiä Bond-elokuvia. Elokuvan on tähän mennessä nähnyt 600 000 katsojaa, kun taas 007 Spectren kävi Suomessa katsomassa hieman alle 700 000 ihmistä.

Daniel Craigin viimeistä Bond-elokuvaa enemmän Suomessa on toistaiseksi tuottanut vain Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas. Se tuotti elokuvateattereissa hurjat 14 miljoonaa euroa.