Maura Higgins rannalla – takapuoli hiekkaisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maura Higgins nousi julkisuuteen pari vuotta sitten Love Island -realityohjelmasta. Hän onnistui erottautumaan ohjelman muista kaunottarista edukseen ja oli myös ohjelman finaalissa mukana. Sen jälkeen tähti osallstui Dancing on Ice -ohjelmaan.

Tällä kertaa Maura nähdään esittelemässä upeaa rantakuntoaan sosiaalisen median päivityksessään, jossa hän nautiskelee rantaelämästä tietenkin asianmukaisessa biksuissa. Paikkana on paratiisina tunnettu Malediivit, jossa realityhottis pääsi nauttimaan muun muassa yksityisestä elokuvanäyttöksestä taivasalla.

30-vuotias Maura Higgins on todellinen sosiaalisen median tähti, sillä hänellä on jo yksin Instagramissa peräti 16 miljoonaa seuraajaa. Higgins ihastuttaa nykyisin myös sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee näyttävää kuvamateriaalia itsestään niukoissa asuissa.