Iida Ketola paljasti pakaransa Instagramissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Juontajana ja yrittäjänä työskentelevä IIda Ketola on ottanut rohkeita askeleita elämässään tänä vuonna. Hän erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan ja osti oman maatalon. Nyt nainen venyttää Instagramin rajoja esitellessään alusvaatekuvia Instagramissa.

– Koska oon ollu jo kuukausia shadowbannattuna juurikin ehkä näiden alusvaatekuvien vuoksi, niin fiilistellään nyt sit sitä ettei näin ole soveliasta käyttäytyä tai näyttäytyä, nainen napauttaa valokuvan yhteyteen.

Iida Ketola on tullut tunnetuksi Big Brother -ohjelmasta. Hän osti toukokuussa talon landelta. Ketolan tiluksilla on lampaita, kissoja ja koiria. Nainen näyttää elävänsä onnellista elämää ainakin Instagramin perusteella, joten hänen kelpaa myös esitellä upeaa vartaloaan faneilleen samassa paketissa.