Muistatko 90 Päivää morsiamena Jessen? Rakastui sarjan toiseen naiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -sarjasta tutut Jesse Meester ja Jeniffer Tarazona ovat rakastuneet ja ryhtyneet parisuhteeseen. He molemmat ovat olleet mukana sarjassa aiemmin, mutta eri yhteydessä. Jesse muistetaan draamapitoisesta suhteestaan Darcey Silvaan.

Sen sijaan Jennifer on sarjassa esiintyneen Tim Malcolmin ex-tyttöystävä. He ryhtyivät pitämään yhteyttä toisiinsa ja rakastuivat. Valitettavasti Jennifer oli tahollaan parisuhteesta ja joutui tekemään valintansa kahden miehen välillä.

Hän valitsi Jessen. Pari tapasi ensimmäistä kertaa Kolumbiassa ja he olivat suunnitelleet kaikkea vuoden ajan. Jesse hokee Jenniferille hänen näyttävän upealta ja pariskunnan onni ja kiintymys toisiinsa on käsinkosketeltavaa.