90 Päivää morsiamena: Jenny ja Sumit vihdoin naimisiin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena seuraa Yhdysvalloista kotoisin olevien ihmisten rakkaustarinoita ulkomaalaisten ihmisten kanssa. Sarjan nimi tulee siitä, että parin on avioiduttava 90 päivän sisällä Yhdysvaltoihin saapumisen jälkeen tai heidän viisuminsa umpeutuu. Yksi pareista on intialainen Sumit ja amerikkalainen Jenny.

Pariskunnan rakkaudessa on ollut runsaasti kompastuskiviä. Jenny luopui ammatistaan ja koko omaisuudestaan muuttaakseen miehensä luokse Intiaan. Pariskunnan onnea on varjostanut Sumitin aiempi avioliitto, mikä oli järjestetty. Lisäksi miehen vanhemmat ovat olleet rajusti Jennyä vastaan.

Sumit ja Jenny ovat astuneet avioon. Sumit on onnellinen, sillä hän tuntee olevansa yhteydessä Jennyyn täyden sielun ja koko elämän kautta. Heidän tarinansa todistaa, että aito rakkaus voittaa aina. Ihan aina.