Erika Vikman poseerasi estottomana backstagella – näkyikö asusta läpi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Erika Vikmanin debyyttialbumi Erika Vikman julkaistiin perjantaina 20. elokuuta ja se nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Sittemmin Vikman suuntasi studion yhdessä poptähti Antti Tuiskun kanssa, ja yhteistyöstä syntyi tietenkin musiikkia.

Nyt Erika poseeraa Rukalla sijaitsevan ravintolan takahuoneessa, jossa hän nojailee seinään keltainen syntisen näyttävä asu yllään. Keltaisesta asusta näkyy hieman läpi, joten se on takuulla villinnyt yleisön myös Rukan keikalla.

Erika Vikman nousi koko kansan suosioon Cicciolina -kappaleellaan sekä viime vuoden Uuden Musiikin Kilpailussa. Myös viime syksynä julkaistu Syntisten pöytä -kappale saavutti poikkeuksellisen suuren suosion. Platinarajan ylittänyt kappale pysytteli pitkään Suomen Spotifyn top50 -listalla ja kappaleen musiikkivideota on katsottu Youtubessa jo yli neljä miljoonaa kertaa. Kappale oli myös ehdolla tämän vuoden Emma Gaalassa Vuoden biisi -kategoriassa.