Oulun Qstock julkisti ensi ensimmäiset tähdet: ”Haloo Helsinki, JVG, Lauri Tähkä…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Qstock-festivaali järjestetään jälleen Oulussa 29.-30. heinäkuuta 2022. Ensi kesän festivaalien ensimmäiset esiintyjät on nyt julkistettu. Lavalle nousee muun muassa hiljattain uuden albuminsa julkaissut Haloo Helsinki! ja alkuvuodesta omaa elokuvaa tähdittävä JVG.

Suuria suomalaisnimiä edustavat myös syyskuussa Olympiastadionillakin esiintyvä Antti Tuisku ja ensi kertaa Qstockin lavalle nouseva Lauri Tähkä. Maustetytöt x Agents -yhteistyöprojekti esittää puolestaan festivaaleilla sekä Agentsin omaa tuotantoa että Maustetyttöjen kappaleita Agents-tyyliin sovitettuna.

Qstockin ensimmäisiä julkistuksia edustavat myös Behm, Gasellit, Mokoma, Beast in Black, Mouhous, Anssi Kela, Nelli Matula, Olavi Uusivirta, Sanni, Ursus Factory, Radiopuhelimet, Vesala, Viivi ja ruotsalainen Thundermother. Tapahtuman kahden päivän lippuja myydään rajoitetun ajan 129 euron alennettuun hintaan.