Tässä on Jukka Rasilan kihlattu – Mirva on upea kaunotar

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisten suosikkinäyttelijä Jukka Rasila on julkaissut Instagramiin yhteiskuvan kihlattunsa kanssa. Jukka on ollut vuoden päivät kihloissa Mirva-nimisen kaunottaren kanssa. Kihlauksen vuosipäivää on juhlitty Clarion Hotel Helsingissä.

– Sanotaan, että kihloissa on kiva olla! Meille tuli vuosi täyteen ja käytiin merkkipäivän kunniaksi tutustumassa naapurin tornitaloon. Ruoka oli erittäin hyvää ja seura vielä parempaa! Kiitos Mirva, Rasila kirjoittaa kuvan yhteyteen.

Jukka Rasila asuu Mirva-avovaimonsa kanssa Helsingin Jätkänsaaressa. Mies oli pitkään ilman vakituista kumppania, mutta tutustui kihlattuunsa sattumalta teatterissa. Rasila on kertonut vihdoin 52-vuotiaana keskittyneen omaan hyvinvointiinsa ja onnellisuuteensa.