Alec Baldwinin vahinkolaukauksesta: ”En painanut liipaisimesta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalaisen Rust-elokuvan kuvauksissa tapahtui kohtalokas virhe, kun Hollywood-tähti Alec Baldwin ampui vahingossa 42-vuotiaan kuvaajan Halyna Hutchinsin kuoliaaksi. Aseessa piti olla paukkupatruuna. Nyt Alec Baldwin on ollut televisiohaastattelussa ensimmäistä kertaa tapahtuneen jälkeen.

– En vetänyt liipaisimesta, Alec Baldwin kertoo ABC Newsin George Stephanopoulosin haastattelussa.

Haastattelu oli raaka ja rehellisen oloinen kuvaus kuvaustilanteen onnettomuudesta. Baldwin kertoi, että kaikki rakastivat Halyna Hutchinsinia ja hän murtui itkuun kameroiden kuvatessa. Hän sanoi, että ei tiedä, miten aito luoti päätyi kuvauspaikalle ja miksi. Haastattelu kesti kaikkineen hieman alle 1,5 tuntia.