Charly Jordan ei voinut pitää sormiaan erossa kurveistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Tänä syksynä Charly on poseerannut sosiaalisen median kuvissaan usein niukoissa asuissa ja jopa meikittömänä.

Nykyisin usein kuumissa poseerauksissa sosiaalisen median parissa nähtävä Charly on tällä kertaa poseerannut näyttävästi keltaisissa biksuissa. Nuori kaunotar ei kyennyt pitämään näppejään irti kurveistaan, mutta moni seuraaja olisi varmasti ollut hänen kanssaan aivan samoilla linjoilla.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.