Kardashian intiimipuuhissa porealtaassa – kuvat tietenkin someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kourtney Kardashian kihlautui taannoin poikaystävänsä, Blink-182 -rumpali Travis Barkerin kanssa. Realitytähti paljasti uutisen sosiaalisessa mediassa jakamissaan kuvissa. Sittemmin hän Kourtney paljasti Instagramissa kihlasormuksensa, jonka arvoksi arvioitiin peräti miljoona dollaria.

Nyt Kourtney ja Travis ovat hempeilleet intiimeissä puuhissa porealtaassa, jossa he muun muassa suutelivat toisiaan hellästi. Niin ikään tuoreessa kuvasarjassa Kourtney esitteli biksuvartaloaan tyylikkäissä kuvissa samaisessa porealtaassa. Kuvat saivat nopeasti miljoonia tykkäyksiä.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, koska Kourtney ja Travis suunnittelevat häiden järjestämistä. Kourtney ei ole aikaisemmin ollut naimisissa. Hän seurusteli Scott Disickin kanssa viiden vuoden ajan, minkä aikana pari sai kolme lasta. Travis oli naimisissa televisiotähti Shanna Moaklerin kanssa vuosina 2004-2008.